Как да изберем най-добрите дрехи?

Изборът на подходящо облекло ще ви направи значими и търсени. Първата стъпка за добро самочувствие е да ви хареса, това което виждате в огледалото. Дрехите са едно от основните неща, на което трябва да обърнете внимание, за да имате добър външен вид.

Ето и няколко съвета как да се изберете най-добрите дрехи.

 

Не купувайте прекалено къси или прекалено стегнати дрехи. Те няма да изглеждат

добре върху вашето тяло, особено ако не разполагате с идеалната фигура. За да изберете най-точните дрехи, понякога е нужно доста време и нерви. Но въпреки всичко преодолейте модните тенденции и си купете удобни дрехи, които са подходящи за вашето телосложение.

 

Високите яки скъсят врата.

Обувките с каишки скъсяват краката.

Ханшът също се скъсява от използването на неподходящи колани.

Вратът ви ще изглежда прекалено къс, ако сложите колие.

Ако искате краката ви да изглеждат по-дълги, може да сложите към полата си и един колан или шал, който да виси свободно.

Ако искате да изглеждате по слаба, носете малко по-широки дрехи, а не такива, които са плътно прилепнали към вас.

Когато купувате панталони, внимателно следете за дефекти. При тях недостатъците при шиенето много повече личат, отколкото при една пола.

 

Носете дрехи, които подчертават най-добрите части от тялото ви и създават илюзията, че сте доста добре сложен/а/, независимо от няколкото килограма в повече.

 

По-тънките материи ще ви направят по-слаба, но имайте предвид, че цветовете също оказват голямо влияние. Колкото по-пастелни са цветовете, толкова повече килограми ще „свалят” Искрящи тонове не са подходящи за по-пълни хора, а също така и по-светлите такива. Те придават по-голям обем на тялото.

 

Винаги носете удобни дрехи. Прекалено стегнатите дрехи ще извадят наяве телесните дефекти.

 

Не носете и прекалено широки дрехи, защото тогава дори и да сте слаба, ще изглеждате като голям балон. Ако имате някое излишно кило и искате да го прикриете, купете си един номер по-голяма дреха. Но все пак нека тя да подчертава красивите извивки на тялото ви.

 

Ако нямате тънка талия, най-добре избягвайте коланите. Същото важи и за различните аксесоари. Ако използвате прекалено много ще изглеждате като претрупана коледна елха.

 

Винаги носете удобен сутиен, а не този който е последен писък на модата. Бельото е много важно, за да ви стоят и дрехите добре. Уверете се, че сутиенът се вписва добре в облеклото. Ако например сте решила да си купите рокля с дълбоко деколте, изберете правилния модел сутиен. Сама разбирате, че едва ли роклята ще ви стои добре, ако части от него се подават не там където трябва. Също така гледайте да не е прекалено стегнат или прекалено хлабав.

 

В общи линии винаги се съобразявайте със спецификата на тялото си. Само така ще изглеждате перфектна в очите на другите. А малките недостатъци на тялото ви ще се превърнат в предимства.





{START_COUNTER}